Forum nieczynne - zapraszamy na www.animespot.boo.pl
Baka! XD. A ja planuję za 2 tygodnie wyjść z polskiego podczas lekcji przez okno XD. Z pierwszego piętra >DD. Już wszystko wymyśliłem, zejdę po takich mini dachach xD. Dam komuś fona żeby nakręcił, to pewnie się wam pochwalę XD
Mail mojej byłej wychowawczyni do mnie rzecz jasna XD.
mail napisał:
You fucken bastard! I'm writing to congratulate you on making me and anyone who loves A. miserable. I'm naive and I cried for two full hours, before it turned out that it was a stupid joke. Happy? I'm writing to you so that you could fully enjoy your success. And fuck you!
AB
Pierwszy raz widzę, żeby ktoś zrobił taki numer
Przy okazji, ostatnio na kole dziennikarskim zaczęła się rozmowa o słownictwie w IIb [mojej xdd]. Nawet nie zauważyłem kiedy, a już zaczęły się sypać przekleństwa XD. Stoi kumpel przy nauczycielu i mówi do innego "Spierdalaj stąd, bo ci zajebię!" XD. A teacher nic xD. Ale Grey'owego numeru nic nie przebije XD
Ta, ale szkoda, że jakieś pół godziny po tym numerze zdałem sobie sprawę z tego, że 30 czerwca muszę iść jeszcze do szkoły odebrać wyniki z matur XD. W następstwie spodziewam się dość ostrego linczu (oby tylko słownego XDD).
Swoją drogą, złożyłem dzisiaj papiery do Akademi Sztuk Pięknych w Łodzi.Na 17 muszę przynieść im 10 rysunków (no problem) i 5 malunków XD. Najlepsze jest to, że farbami ostatni raz malowałem w podstawówce więc jeśli chodzi o używanie narzędzi malarskich, jestem raczej newbem XD.
Nowicjusz
Nie tylko admin, sam mod powiedział mi w SB, jak się zapytałem czy są chętni na Figle z Flintstonami to mi powiedział "Wypier... stąd"- coś jeszcze dodał, ale te słowo mi utkwiło w pamięci.
Jest to wypowiedź tycząca się starego Mr.Cartoons. Czy to prawda? Bo muszę to wiedzieć. Tak zbluźlić mojego ziomka z Bajek? Skandal!