Forum nieczynne - zapraszamy na www.animespot.boo.pl
Qashqai, ta tapeta jest naprawdę niezła (zważając, że praktycznie wszystko robiłaś sama). Trochę ci twarz Yujiego nie wyszła, ale jak ktoś nie oglądał Shany, nie powinien mieć z tym problemu. Co innego jednak jego dłoń, która po prostu wygląda dziwnie .
Sygnatur i sygnaturo-podobnych tworów nie będę raczej komentował, bo wszystkie robi się mniej więcej w ten sam sposób i wyglądają raczej podobnie (oprócz tych kiepskich, które widać, że są kiepskie i faktycznie wyróżniają się z tłumu )
2008-05-14 08:27:45:
Qashqai, tapetka bardzo dobra. Widać na niej dobrze ikony i podpisy xD. Zgodzę się z Greyhawkiem, że ręka ci nie wyszła - następnym razem zrób tak, żeby wplótł swoje palce w jej włosy XD. Uwielbiam takie coś, a w dodatku załatwi to problem z dłońmi =x
EDIT z 2008-05-18 17:12:31 :
Zrobiłem sobie avatar xD. Jest to jedna z moich najlepszych prac, bo niestety nie umiem tworzyć grafik =/ .
Dla potomności:
EDIT 2:
Zrobiłem i sygnaturę ^^
Teraz znawcy czekam na ocenę xD
Pomijając to, że to tylko wycięte z tapety, to jest fajnie XDDD
Koniec końców rendery też ja robiłam, ale to bardziej praca graficzna... >DDD zara to se zmniejszę i jako sygnę ustawię ^.^
Btw co o avatarze sądzicie? XDDD
Dla potomności:
Rainbow to jest nickname Kouichiego... tj. właściwie four-eyed Rainbow, ale mniejsza XDD
Ostatnio edytowany przez Qashqai (2008-05-30 15:08:21)
Czyli ostatecznie co dokładnie jest twoją robotą? Bo na początku piszesz, że to z tapety, a później że robiłaś sama XD. Anyway, obie grafiki całkiem niezłe. Szczególnie avatar mi się podoba xDDD.